Den Haag
Ma - Zo: 10:00 - 21:00

De moeder van mevr. Verschuur

Vanmorgen kwam mevrouw Verschuur naar me toe met een opgetogen blik op haar gezicht:
"Dik..." (ze noemt mij altijd Dik)
"Dik ik heb een idee én een plan!"
Inmiddels weet ik dat ik in die gevallen extra op mijn hoede moet zijn. Voordat ik het weet sta ik het tuinhekje te verven of in de Peek en Cloppenburg broeken te passen die ik niet mooi vind. In het ergste geval komt mijn schoonmoeder logeren.
"Vertel!"
"Stel je voor dat we de camper bestickeren en vanaf april op tournee gaan door Nederland en België..."
"Op tournee?"
"Ja. We gaan op een camping staan bij een plaats waarvan je weet dat er mensen wonen die willen bordspelleren en die komen dan langs... 's middags of 's avonds... en dan heb jij een klein bordspellenkallaxje in de camper ingebouwd en dan kunnen we spelen."
"Oh?"
"Er is koffie en zij nemen dan taart mee, of gevulde koeken of Lokerse paardenworstjes".
"Oh?"
"Goed plan?"
"Nou, het valt mee... ik was eventjes bang dat je zou voorstellen dat je moeder mee zou gaan deze zomer"
"Ik was nog niet klaar. Mijn moeder kan in dat geval heel goed mee. Als ik óók mee wil spelen hebben we iemand nodig die koffie maakt en nootjes en wijn klaar zet. Dat kan ze nog prima!"

20230122 kampeermobiel
 

Mevrouw Verschuur, Kamperen

Deel dit artikel

Andere websites

De redactie van Bordspelwereld besteedt ook tijd en aandacht aan:

BordspelAvond
De Slag om Carcassonne
3D-Prints voor Bordspellen
Bring & Buy

Over deze website

Bordspelwereld geeft informatie over het verzamelen en spelen van bordspellen. De blogs worden ook geplaatst op de Facebookpagina Bordspelwereld. Je vind hier ook blogs die eerder zijn geplaatst in andere groepen.

Clicky
Koekie er bij?
Wij presenteren cookies op onze website. Sommige zijn essentieel voor u en het correct functioneren van deze site, andere cookies helpen ons om de site en gebruikerservaring te verbeteren (tracking cookies). U kunt zelf kiezen of u deze cookies wil toestaan of niet. Let op: dat als u onze cookies niet blieft mogelijk niet alle functies van de site voor u beschikbaar zijn.